18

Jag och Malin försökte titta på eurovision i lördags, men gud vad kasst allt var! Så vi gjorde något bättre. Vi bakade scones och lyssnade på Edith Piaf-klassiker som Padam, La foule, Non je ne regrette rien, Milord och La vie en rose istället. Mycket, mycket mysigare än den där platta, uttjatade, fullkomligt urdåliga eurovision.


Jag börjar bli bättre <3

17

Orden jag just yttrat var tydligen överraskande. De var som en käpp som i hans oupphörligt snurrande hjul nu vibrerade av de två olika krafterna – hjulet som ville fortsätta snurra, och käppen som höll tillbaka. Det var nästan så att jag kunde höra hur det knarrade av de två olika träföremålen som pressades mot varandra. Käppen skulle förr eller senare brytas och träflisor skulle fara överallt. Men då hade jag åtminstone fått stopp på honom ett litet tag.


Han såg nu på mig. Det var som om hans ögon berättade en historia var gång han såg på mig. Det vore fel och klichéartat att säga att hans ögon var som brunnar, men någon form av sanning fanns det ändå i uttrycket. Jag drogs alltid in i hans blick, och det var alltid med samma överrumplande känsla. Det var nästan lite som att drunkna. Andra gånger, och dessa gånger var ytterst sällsynta, sade hans ögon mig något annat. De gångerna var det som att vandra i ett främmande land med blommande grenar och hungriga käftar bakom blåsvarta berg.

 


 

Simone kan ibland....


16

Alla de sekunder.

Alla de sekunder jag velat ramla i din famn.
Alla de sekunder jag borde skrikit.
Alla de sekunder jag borde sagt nej.
Alla de sekunder jag borde vetat bättre.
Alla de sekunder jag ville våga.
Alla de sekunder du borde hållit min hand.
Alla de sekunder du borde varit tyst.
Alla de sekunder jag ville se dig i ögonen.
Alla de sekunder jag skrattat.
Alla de sekunder jag hoppats.
Alla de sekunder jag kvävt gråten.
Alla de sekunder naglarna grävt sig in i handflatorna.
Alla de sekunder käkarna bitits ihop så det gnisslat i ilska.
Alla de sekunder jag velat dö.
Alla de sekunder du önskat att du kunde ta med mig bort.
Alla de sekunder
vill jag stjälpa
över dig.

_______________________________________________________________________________________________

Jag har velat kräkas

Jag har velat dö

Jag har velat magra

Jag har velat sparka

Jag har velat rymma

Jag har velat bita

Jag har velat springa

Jag har velat skrika

Jag har velat ramla. Falla.

Jag har velat bli fångad

Jag har velat skratta

Jag har velat försvinna

Jag har velat gråta

Jag har velat sjunka. I en famn.

Jag har velat drunkna.

Jag har velat dränka. Fel saker. På fel sätt.

Jag har velat dansa

Jag har velat kyssa. Ordentligt. Så det känns.

Jag har velat hoppa

Jag har velat hoppas

Jag har velat våga

Jag har velat tro

Jag har velat beröra. Så många.

Jag har velat bli beskådad. Med blida ögon. Klarögt vaket.

Jag har velat sova

Jag har velat få löften. Om att någon stannar. Vakar över mig. Så att inget mera dumt ska kunna ske.

Jag har velat blöda

Jag har velat läka. Mig själv. Och andra.

Jag har velat skita i allt

Jag har velat ge fler chanser

Jag har velat örfila. Ofta.

Jag har velat krama. Och ännu hellre; bli kramad. Ordentligt. Så det känns.

Jag har velat trösta

Jag har velat bli tröstad

Jag har velat bli sedd

 

Och allt detta

vill jag än.


15

Nu tänkte jag lägga upp ngr bilder då, för första gången på bloggen..... :)



"Path to happiness"

Den här bilden vill jag egentligen bara ha med för att den är så söt. Jag och Stefanie är inte direkt världens närmsta kompisar, men hon är skön:) Synd bara att man ser min bh...

Den här bilden ville jag egentligen bara ha med för att den är så söt, inte för att jag och hon är jättenära kompisar. Men hon är skön:) Synd bara att man ser min bh....

_______________________________________________________________________________________________

Varför ska jag bli sjuk så ofta för?........! It sucks.....really...
_______________________________________________________________________________________________

2 juni...... M.a.o. nästnästa måndag..... Utgångspunkten.... Ngn Maria..

Gode Gud.

14

"Rune såg på mig med en plötslig sårbarhet som om det inte riktigt varit meningen att jag skulle förstå att det handlade om honom själv och om hur han sprängdes av trycket i en värld, där ingen hjälp stod att finna. Det var ofta så. Om jag förstod för mycket och uttryckte det i ord som berörde honom, retirerade han snabbt och gömde sig bakom nya symboler, men om jag inte förstod var han missbelåten med det och såg till att kasta ut några fler ledtrådar, så att jag i alla fall skulle komma honom på spåren och uttala de ord som på samma gång skrämde och befriade." - Ur boken Äppelblom och ruiner, av Marianne Ahrne.


____________________________________________________________________________________________

Otter ☆ skickat 2008-05-22 21:45:
aja men kan ta ett skämt du bara för du är sjuk ok men bara för denna gången .
..Simone.. säger:
:D(L)
Otter ☆ United   säger:
- Jag tror att jag svalde ett flygplan!
- Ett flygplan?
- Ja, jag vet inte vad som flög i mig!


Älskar dig vännen.

13

Nu när jag förstår vad det är de vill, hur ska jag kunna uttrycka min ovilja att göra det? När jag själv inte ens förstår hur jag kan känna så.


Och jag blir så trött på mig själv. Så besviken. Så arg.
H u r  i  h e l v e t e  k a n  d e t  k o m m a  s i g  a t t  j a g  a l d r i g  l ä r  m i g ?
Jag har liksom gjort det där misstaget e-t-t a-n-t-a-l g-å-n-g-e-r f-ö-r-u-t. Att berätta massa dumma saker till vänner på fyllan. Saker som jag verkligen inte vill dela med dem. Jag gjorde det med Jennifer. Jag gjorde det med Malin. Nu har jag även gjort det med Bea. Gode gud, låt henne inte minnas. Och det värsta är att hon sa att hon redan visste. Att hon hade sett ett meddelande på min mobil, FÖR LÄNGESEN. Hon har gått runt och vetat...så länge.... Gud jag kan ju bara dö.



Jag vill verkligen bara gräva ner mig i ett litet jävla hål, rulla ihop mig till en liten jävla boll i en jävla filt och bara fucking försvinna från denna jävla jord.


Jag gjorde ju också bort mig på andra sätt igår... Jag sög av en kille...som hette nåt...typ Alex Karl eller Karl Alex.... Sen så kändes det som att jag blev kär i A., och det kändes nästan som att han var kär i mig också, så jaa, då sög jag av honom också. Smart. Det enda positiva med det är att han var riktigt gullig mot mig hela den kvällen och ville att vi skulle prata mer, typ på msn och så, och kanske träffas nån gång. Fast sen sa han "vi kanske ses nån gång". Kändes mindre bra. Men sen höll han om mig och bad mig att inte gå hem, att stanna "för min skull?" Kändes betydligt bättre.
Och han den där M. också....han pratade med mig en stund och försökte få mig att åka hem till honom....jag ville inte det.... sen satt vi vid samma bord, och så skickar han ett sms: "så sex är inget att tänka på då?" Jag menar gud. Hur pinsam får ngn bli. Jag svarade inte på det. Och senare när jag var på väg hem skickade han ett till sms: "varför följde du inte med för?" Snälla??! Kåta äckel-jävel. Svarade inte på det heller.



Jag ...... klarar ..... inte ....... dethär .....fan. Det är måndag imorgon. Jag ska till M. igen, eftersom förra "mötet" (som varade i ca 10 min) blev så misslyckat. Jag tror att Y. ska följa med...fast jag vet inte....

Det är snart sommarlov... Det är tjatigt att vara på rymmen jämt, det är så mycket man borde klarat av vid det här laget, och bestämt.

12

Så mycket.... Nationella i matte imorgon, redovisa realismen i svenskan på onsdag, möte hos M. med Y., storköksprov och Friendsmöte på torsdag. Baka på torsdag kväll. Till Pedersen på lördag. Måste handla nån gång nästa vecka. Coopertest i idrotten nästa fredag. Tjejmiddag senare samma kväll. Malin fyller 18 tisdagen efter det. Helgen efter hennes födelsedag ska väl jag, Pedersen och Sandra med henne ut.... så måste verkligen hålla i pengarna nu....


Kommer bli jobbigt med mötet..






Snart är det sommarlov........ sommarsommarsommarlov.......<3


Maktlös. Vill hjälpa dig, E.
Jag vet inte hur.

11

Okej, nu blir jag orolig.... Varför står  Y.s för-/efternamn och nummer i Pos noteringsbok? Kanske för den gången jag pratade med henne i 50 minuter.... Säg inte att de ska fråga ut mig om det....

10

Vad fan är det som händer??! Är det jag som hela tiden letar fel, eller vad är det här??



VARFÖR KAN JAG INTE SLUTA BRY MIG SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!??

9

"Jag går och aktar mig för vintern
Och för gråten och den stora depressionen
Jag har liksom gömt mig ett halvår under täcket
För att skydda mig mot ensamheten och tvivlet
Och mot tomheten efter explosionen."



Jag hade i alla fall trevligt igår.

8

YES PARK LANE BLIR AV!!!!


Tack Tommy, you saved my day. Eller snarare my night.










Mitt liv består av trådar. Jag får inte luft.

7

Idag vaknade jag av att en katt spydde på mitt rum. Igen.


Jag vill ha sommar och högt gräs. <3 Jag vill ha pengar och Nya Zeeland. <3 Jag vill ha ifred och kärlek. <3 Jag vill ha te och mörker. <3 Jag vill ha cigaretter och Göteborg. <3 Jag vill ha lägenhet, kaffe och köksprat med Gustav. <3 Jag vill ha alkohol och hög musik. <3 Jag vill ha pussar och kramar. <3 Jag vill ha sol och bad. <3 Jag vill ha lycka och belåtenhet. <3 Jag vill ha kyliga höstpromenader och Elin. <3 Jag vill ha varma vårvandringar och Sandra. <3 Jag vill ha upptäcktsfärd och picknick. <3 Jag vill ha vitsippor och blåsippor. <3 Jag vill ha brännheta kroppar och vattenslangen på studsmattan. <3 Jag vill ha rulla runt och lalla omkring. <3 Jag vill ha grill-mat och Malin. <3 Jag vill ha rökelser och Julia. <3 Jag vill ha massage och massageolja. <3 Jag vill ha stearinljus och stjärnor. <3 Jag vill ha kina-mat och Stina. <3 Jag vill ha pizza och Sara. <3 Jag vill ha Lasse på slottsskogsvallen MED ELIN. <3 Jag vill ha plaskande fötter i älven och solsken med kyliga vindar. <3 Jag vill ha kiknande skratt och yoghurt med Bea. <3 Jag vill ha pistol och kulor. <3 Jag vill ha mod och "jag-bryr-mig-inte-längre". <3 Jag vill ha ensam-färder på bussen och iPoden. <3 Jag vill ha ensam-färder om natten på Nygårdsvägen och stjärnfall. <3 Jag vill ha en mun som kan prata och ett hjärta som vill. <3 Jag vill ha "bortbortbort" och aldrig återvända. <3 Jag vill ha möjligheten att kunna skrika "LÄMNA MIG IFRED!" och jag vill att de stannar. <3

RSS 2.0