72

Min sista körlektion innan proven är imorgon, om jag inte lyckas få till det så bra att jag kan sno åt mig några nästa vecka, vilket jag innerligen hoppas.... sitter och är nervös för dessa fruktade prov....

Ja, ni kan ju se själva vad jag kladdat ihop:



Nu måste jag ta en cigg och lägga mig.

"'Oj nu...tryckte du upp ett finger i min rumpa....jamen jag gillar sånt, jaa det tycker jag är SKÖNT när mina BAJSREFLEXER FÅR PANIK, jag gillar det!'" 
"'- Låt mig presentera huvudrätten, skulle man kunna säga........: KUKEEEEEEN!!! Aa vesst....så vänder du dig om bara så kommer kuken snart ska vi se...du kommer inte veta när den kommer, jag kommer överraska dig...'
'- Jaha så du ska överraska mig, men vad spännande, amen då håller jag i hatten så länge då.'"

- Nour El-Refai = A-S-G.


Alohomora....shickabloink.

71

Nu är det äntligen bokat! Och iom att ingen läser min blogg (:P) så kan jag ju faktiskt kosta på mig att skriva datumen här: 7&8/10...... Det börjas alltså dagen efter jag fått min tatuering.

Jag vill att det ska bli såhär:
Nytatuerad, körkort, morsans present fixad, avresedatum till Brown bestämt, kan det bli bättre?

Det hade varit nåt. Jag och Widell i den Stora staden.....för bra för att vara sant :P Sådan tur brukar man inte ha..... Vi får väl se...

Snart till Götet med Pedersen och titta på resväskor och köpa ny mobil till honom.

Epuj.

70

Det är två filmer jag väldigtväldigt gärna vill se just nu, den ena lite mer än den andra. Den ena är The Proposal, jag missade ju den på bio, den går ju inte längre :( Den andra är The Blind Side. Så fruktansvärt bra verkar den. Båda är med Sandra Bullock, jag vet :) Ren slump att jag snubblade över The Blind Side, jäklar vad glad jag är för det.

Trailer finns här:
http://www.youtube.com/watch?v=khtBvQdxta4

Och här:
http://www.youtube.com/watch?v=sYC1ulLHD6Y




Annars idag har jag inte gjort någonting. Datorn. Hejohå.

69

Hej blogg. Nu har jag ätit lunch med Y, jag har beställt tid på Little Bird Tattoos med Räkan (6:e oktober smäller det!), och jag har .....gjort förmodligen allt det jag skrev i det förra inlägget, bara att jag inte gjort något utav det på någon av de dagarna jag först tänkte. Jag har haft ett par virriga veckor det sista.

Just för stunden sitter jag och lyssnar på Disneylåtar (En värld full av liv just nu), suger på en halstablett och luktar på maten som lagas i rummet intill. Jag håller nog på att bli sjuk. Säkert svininfluensan, det är väl min vanliga tur. Dör säkert av den också till råga på allt ;P

Vad ska jag skriva? Jag hade halkan i fredags (förrgår). PAIFNSOÖDGOHJ vilken tid det tog dit och hem!!!! Sanslöst! Först en timma till Kungälv, sedan tre timmar till halkbanan, tre timmar till stan och en timma hem..... Bussbussbussbussbussbussbussbuss typ. Hade en skoningslös röv-värk kan jag lova. När jag väl kom hem så dog jag. Tommy ville dricka, det ville jag med men jag var alltså heeelt oförmögen till det. Hade förmodligen inte kunnat svälja någonting om jag ens hade försökt. Tur att jag inte försökte då, det hade varit alkoholmissbruk.

På lördag ville Tommy dricka igen, men jag kände mig inte riktigt social.....jag var liksom nedgrävd bland soffkuddarna.....så jag "irognerade" honom.


Jag lägger upp massa bilder istället....och låter dem tala för sig själva.....en bild säge ju trots allt mer än tusen ord, så varför slösa på dem?


Min bäbis! Så sött att jag kom in i syrrans rum och så ligger hon bara sådär med snöret.

<-- Bussresor utan musik är INTE okej!

<-- Fick ett budskap på Nisse-terminalen för ett par dagar sedan....

<-- Det blev cafébesök på Västra gatan med Räkan efter besöket på Little Bird Tattoos.

<-- Hemåtvandring på Nygårdsvägen...där har man gått några gånger...

<-- Höstmorgon på altanen.

<-- Och där hade vi Mañana på morgonjakt..

<-- Så vacker är jag när jag sover....syster fotar i smyg...

<-- Övningskörning.....

Uppenbarligen var jag ändå tvungen att kommentera bilderna....men det kan ju vara kul att veta vad man tittar på :P Och imorgon är min sista tid hos Maria som jag inte tänker gå på. Hejhopp.

Ge mig körkort, 6:e okt och ivägivägiväg nu!

Mjep

68

Såå jag var inte i Kungälv igår, och som du ser, inte idag heller. Ska dit imorgon :P Ska faktiskt äta lunch med Yvonne, tro't eller ej, och sen ska jag till banken och sen ska jag och Jennifer då beställa tid på Little Bird Tattoos.

Idag har jag brevväxlat lite med en familj i England som vill ha mig som au pair....kul...!!! Men jag vet inte om jag vågar......! Sen vet jag inte ens om jag har råd! Ah det är mycket att begrunda, men i vilket fall, skulle jag nu kunna åka dit så vill jag ändå ha tagit körkortet först. De ville ju nämligen att jag skulle komma i slutet av Oktober, vilket iofs låter ganska rimligt om man ser till körkortet. Men åker jag då så får jag inte vara med på morsans present, och det vill jag ju...

Iallafall, jag brevväxlade med mamman i den familjen, och så gick jag och skulle lämna pengar till en granne för gruset, men det var ingen hemma, och så hämtade jag posten. Sen körde jag till Boströms och så handlade vi lite. På vägen hem åkte vi upp till stallet för mamma ville plocka slånbär. Jag klappade några hästar och blev helt jävla lerig på hela fötterna. Vi åkte iväg och stannade på ett till ställe där mamma sett slånbär, som hon då plockade. Sen så kom vi hem och nu sitter jag här och är hungrig. Hoppas vi kan börja med maten snart.

Förresten igår kom kusin-Frida på besök, det var totalt oväntat och väldigt trevligt! Hon hade tråkigt och tog en sväng med motorcykeln, och jag är glad att hon hamnade hos oss. Fick mailadressen till hennes chef, för hon sa att de antagligen behövde folk nästa år. Okej, det är nästa år, men med den här jobbtorkan tar man ju vara på allting.

Resten utav dagen ska jag......göra ingenting verkar det som. Kul. Vad ska jag lägga upp för bild idag då? Vi tar lite LERK! :D

Några hästar på Lilla Edets ridklubb.

67

Idag skjutsade syrran mig till Kungälv, för hon skulle till Gbg och söka jobb. Väl där fyllde jag på mobilen, och mötte upp Otter på MQ. Vi flamsade runt ett tag, klockan var runt tolv. Mina egentliga ärenden till Kungälv (köpa ram och lösa in en check på banken) fick vänta, eftersom jag glömde det jag behövde i bilen hos syrran. Dvs fotot som skulle vara i ramen (så jag visste måtten) och checken. Jag köpte örhängen och tittade lite på olika ramar. Sen gick vi in på Ish för att jag skulle boka tid för tatuering, men tatueraren var ledig idag :P Så därför ska jag tillbaka imorgon också. Jag skippade tiden hos Maria idag. Sms:ade henne igår, hon svarade inte, men har inte försökt nå mig idag. SKÖNT.

Sedan gick jag och Otter till biblioteket i skolan och satt där och väntade på Räkan. När hon kom så fick jag tillbaka ett busskort och en hundring jag lånat henne och visade henne mina olika nya örhängen. Vi gick till Bosses en sväng för att Räkan skulle betala någonting. Sedan så gick vi till Maxi och tittade på flera ramar, Otter köpte en juice och tuggummi och jag snodde en Power King. Otter gav sin juice till Räkan för han tyckte den smakade skit och hon tyckte den var "asgod". Vi gick tillbaka till Västra gatan efter att Jennifer fått ett telefonsamtal från Mathilda Wentzel som skulle träffa någon angående ett jobb och ville ha sällskap dit. Vi mötte henne, stod och rökte lite (precis utanför Utgångspunkten, kändes sådär), ropade på Melissa som kom ut från jobbet på Lindex, fick sällskap av henne. Sedan gick Mathilda in till jobb-grejen och jag, Otter och Räkan gick bort till Body Shop och tittade. Otter letade efter en födelsedagspresent till Lisa, och efter mycket om och men (och med min hjälp) lyckades han få ihop en liten korg.

Efter det ringde syrran mig och var framme i Kungälv igen. Jag sa hejdå till mina vänner och gick bort till henne. Vi åkte bort till Maxi och handlade, jag övertalade henne att använda den otroligt mkt behändigare själv-scanningen. Jag fick köpt min ram. Sedan åkte vi till banken som hade NYA ÖPPETTIDER!!! *Arg* Jaha, så var det inget med det, få ta det imorgon också då. Istället åkte vi till Västra gatan (igen :P) och jag visade syrran en cool grod-prydnad jag sett inne på Axelsons Interiör, och tänkte på morsans 50-årsdag. I bilen på väg hem diskuterade vi hennes blivande present och kom fram till att det vore roligare att ge någon slags upplevelse, och på något sätt försöka ordna så att någon av hennes kompisar också kan vara med. Väl hemma och efter maten hittade vi t.ex. ost- och vinprovning, ölprovning, floating, spökmiddag eller en weekend i frankrike. Vi får se vad det blir!

Och förresten, under hela dagen typ har jag haft sådan jävla mensvärk, så sen orkade jag typ inte ens röra på mig. Tvingade syrran sätta på Livvakterna, och fick henna att sitta kvar och titta med mig. Usch den filmen är bra! JAG ÄLSKAR SOUNDTRACKET! Därför lägger jag upp en länk med låten :D

http://www.youtube.com/watch?v=zBkD_QUCT2o


Alexandra Rapaport, Jacob Eklund och Örjan Landström i filmen Livvakterna.

Det var min dag det!

66

Jag läser andras bloggar och de skriver på ett visst sätt och om vissa saker, och jag vill också skriva så, och om de sakerna. Som att det är jag. Men det är inte jag. Jag skriver om mitt liv. Och mitt liv är inte rödorangea löv, bag-in-box, festivaler och cafébesök med filosofiska, konstnärliga eller politiskt engagerade vänner. Det är inte mitt liv. Hur mycket jag än vill ha det så är det inte mitt liv att skriva om. Mitt liv är grå blöta vägar med mosade bruna löv, trädkronor som kastar sig fram och tillbaka mot himlen, regn mot fönsterrutan och en stökig, smutsig villa mitt i Ingenstans. Mitt liv är mörka ringar runt ögonen, odiskad disk, otaliga bussfärder till civilisationen, en cigg en kaffe och en dator från morgon till kväll. Mitt liv är sprit och läsk, lustgas, vattenpipa, skog, sjöar, blåst, regn, solsken och ännu mer blåst. Inte bag-in-box eller öl, som man dricker för att det är gott. Jag dricker för att bli full, och därför dricker jag sprit. Jag kan dricka mammas hemmagjorda vin för att det är gott. Men det är sällan.

Jag förstår inte hur jag står ut. Men det är tack vare mina drömmar som jag orkar. För jag lever inte i denna blåsiga, molniga staden Ingenstans, jag bor inte i denna smutsiga villan, mina dagar består inte av datortvdatortvdatortv. Jag plockar fram mina guldkorn av spårvagnar i Göteborg, ljusa nätter, stjärnklara himlar och vänner, det är det jag plockar fram och lever på.



VS.


65

Hej. Jag tänkte skriva tja, men jag kände att hej passade bättre. Ooooo vart ska man börja? Linda har flyttat till Borlänge nu och pluggar Design av digitala medier där. Otter och Jennifer fick komma på intervju till jobbet i västindien, inte jag, trots att jag skrev deras ansökningar. Lagom kul. Jag har en gång kvar hos Maria, sen är det slut där. Trine hör inte av sig längre. Jag och Yvonne har ingen kontakt. Emelie har fått en etta i Trollhättan. Malin åker imorgon till Tyskland som aupair i ett halvår (till att börja med). Bea har fått jobb i en klädaffär i stan. Finny hör fortfarande inte av sig. Inte Tommy heller nu längre. Och inte Sandra heller, fast det har ju hon inte gjort på ett tag. Cecilia och jag har i stort sett ingen kontakt, tack och lov.

Och jag sitter här. Min anställning på Blåklinten/Höjdpunkten har gått ut. Jag blir jävligt stressad av och trött på AF. Vill inte ha med dem att göra. Nånstans känns det som att det ändå borde vara mitt beslut om jag vill ha deras hjälp eller inte, men morsan, mormor och fan typ alla väljer åt mig. Körkortet - också stressande. I vilket fall har jag nu, med hjälp av min vän Dennis Tranberg, bestämt mig för att plugga och köra tills jag haft halkan, sedan göra teorin, och sedan boka uppkörning privat på vägverket.


Sedan har jag funderat en väldans massa på tatuering, och har nu, i princip bestämt mig för en text som jag ska ha på sidan, typ på revbenen. Det ska stå:

Och en dag skall jag flyga
jag skall flyga med vingar av eld.

Lägger upp en bild här också, i det typsnittet vill jag ha, och ungefär samma storlek, lite större.

De första två raderna från en dikt jag skrev typ i högstadiet. Tanken är att jag, allteftersom, ska fylla på med resten av texten.


Vad mer ska jag skriva om? Jag har beställt på internet, och fick igår hem min gräddsifon och åtta patroner med lustgas. Det var skitkul när jag provade det hemma hos Malin! Och jag, syrran och Bea var på bio igår, såg Bronson. Var sådär. Jag bjöd Bea eftersom hon var pank. Humlan ligger bredvid mig och är skitkonstig. Hon har nog blivit dement eller senil, vad det nu är för skillnad på de två.

RSS 2.0